Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σημαντικές ανανεώσεις για Μπεϊτάρ

Δημοφιλή

Τη συμφωνία της με τους Λι Ον Μιζράχι και Νταν Αζάρια ανακοίνωσε η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Αρχικά, ο Μιζράχι είναι 20χρονος Ισραηλινός αριστερός χαφ που μπορεί ν’ αγωνιστεί και ως μπακ. Ήταν και πέρσι στην ομάδα έχοντας μία γεμάτη σεζόν όπου και αναδείχθηκε κυπελλούχος Ισραήλ.

H Μπεϊτάρ τον ανακοίνωσε για τα επόμενα τρία χρόνια αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «θεωρείται ένας νέος και πολλά υποσχόμενος παίκτης, έλαβε την εμπιστοσύνη της επαγγελματικής ομάδας και της διοίκησης και ουσιαστικά θα συνεχίσει μαζί μας αφού ήταν μέλος της ομάδας την προηγούμενη σεζόν, η οποία έληξε με τη νίκη στο κρατικό κύπελλο. Μεγάλωσε στο τμήμα νέων του συλλόγου, αγωνίζεται ως αριστερό χαφ, αλλά την τελευταία σεζόν μετατράπηκε συχνά, και με επιτυχία, στη θέση του αμυντικού όταν χρειαζόταν».

Μετά τη συμφωνία, ο νεαρός ποδοσφαιριστής δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι μια από τις πιο συναρπαστικές θέσεις που είχα και δεν είναι προφανές να λαμβάνω τέτοια εμπιστοσύνη από τον σύλλογο στον οποίο μεγάλωσα και οπαδός του. H Μπεϊτάρ ήταν παρών στη ζωή μου από την πρώτη στιγμή και ευχαριστώ όλους – τη διοίκηση και το επαγγελματικό επιτελείο για την ευκαιρία να συνεχίσω εδώ».

Ακολούθως, «τα λιοντάρια της πρωτεύουσας» ανανέωσαν με τον 27χρονο μέσο Αζάρια για δύο σεζόν, παίκτη που ήρθε τον περασμένο Φλεβάρη από την Κφαρ Σαμπά και ξεκίνησε μάλιστα ως βασικός στον θρίαμβο επί της Μακάμπι Νετάνια για τον τελικό του κυπέλλου.

Χαρακτηριστικά, το κλαμπ αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

«Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ είναι στην ευχάριστη θέση ν ανακοινώσει την υπογραφή του μέσου Νταν Αζάρια για δύο ακόμη χρόνια στον σύλλογο. Ο παίκτης, που αναμένεται να είναι σημαντικό μέρος της ομάδας, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συλλόγου τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και θα συνεχίσει μαζί μας. Υπέγραψε μέσω του ατζέντη του, Άνταμ Κίνταν, με την προϋπόθεση ότι ο σύλλογος θα ξεκινήσει κανονικά τη σεζόν σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου».


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία