Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Σημάδι τίτλου στη μετά Πρίγιοβιτς εποχή

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε στις 13 Ιανουαρίου 2019 με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο, όπου είχε υποστεί την τελευταία αγωνιστική ήττα (εντός συνόρων), στο ματς της 4ης Μαρτίου 2018 με 3-2. Μόλις τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Αστέρα είχε επισημοποιηθεί η παραχώρηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας. Η ομάδα του Λουτσέσκου έχανε τον κανονιέρη της και, όσο να’ ναι, όλοι είχαν την απορία το πως θ’ ανταποκρίνονταν στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος χωρίς τον Σέρβο σκόρερ.

Η απάντηση ήρθε στην Τρίπολη, και ήταν απολύτως πειστική. Ο Δικέφαλος άργησε ν’ ανοίξει το σκορ (με τον Βιεϊρίνια στο 65΄), αλλά μέχρι τη λήξη είχε φθάσει στο ευρύ 3-0 (Μαουρίσιο στο 69΄ και αυτογκόλ του Τριανταφυλλόπουλου στις καθυστερήσεις). Ο ΠΑΟΚ περνούσε χωρίς απώλειες από τη χιονισμένη Τρίπολη, εξασφαλίζοντας μια από τις σημαντικές νίκες στην πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου.


Τελευταία νέα

Τρομερό μήνυμα από τον Λέανδρο

Μια συγκινητική ανάρτηση στα social medial έκανε ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ, Λέανδρος με αφορμή το ενδεχόμενο να έρθουν...

Στην ίδια κατηγορία