Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Σίγουρο πλάνο για τις επιλογές του

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν θα πουλήσει ή αν θα δημιουργήσει ένα τέτοιο περιβάλλον, ώστε να δέσει τους μικρούς στην Τούμπα και να εξελιχθεί μαζί τους. Σε κάθε σενάριο όμως πρέπει να έχει έτοιμο πλάνο για να υποστηρίξει τις επιλογές του.

Είναι τόσο τρελή η αγορά του ποδοσφαίρου, που κανείς δεν αποκλείει ανά πάσα στιγμή μία εξωπραγματική πρόταση που δεν θα μπορεί να απορρίψει. Το θέμα είναι να ξέρει από πριν πως θα επενδύσει αυτό το ποσό. Θα τα φάει όλα για ψώνια; Θα τα βάλει στην άκρη για να έχει ρευστότητα; Θα τα δώσει για έμπειρους και δοκιμασμένους παίκτες; Θα τα δώσει για πιτσιρικάδες; Θα τα επενδύσει στις υποδομές του; Από αυτές του τις αποφάσεις θα φανεί και η φιλοσοφία που για τα επόμενα χρόνια.

Αν από την άλλη, κρατήσει τους μικρούς για καιρό, θα πρέπει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να τους κάνει να… γουστάρουν τόσο πολύ, που να μην μπορεί να τους δελεάσει τίποτα άλλο.

Με δίκαια συμβόλαια, με μία ανταγωνιστική ομάδα, με ένα πρότζεκτ που θα μπορεί να εγγυηθεί διεκδίκηση τίτλων και υψηλών στόχων, με εκείνους σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Με συνέπεια και συνέχεια. Με ένα ασφαλές, ήρεμο, σίγουρο περιβάλλον που δεν θα επιτρέπει δεύτερες ή τρίτες σκέψεις. Μία μεγάλη πρόκληση, αλλά συνάμα και μία ιστορική ευκαιρία.

 

 


Τελευταία νέα

Απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο!

Ο ΠΑΟΚ και ολόκληρη η πόλη της Θεσσαλονίκης ζει και αναπνέει για το μεγάλο παιχνίδι του Δικεφάλου κόντρα στον...

Στην ίδια κατηγορία