Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σε λευκό τοπίο η τελευταία της Άιντραχτ (vids)

Δημοφιλή

Τις υπηρεσίες του Ρόμπιν Κοχ για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα στερηθεί ο Ντίνο Τοπμέλερ, ο οποίος σήμερα (29.11) το πρωί είχε προγραμματισμένη την τελευταία προπόνηση με το γκρουπ ποδοσφαιριστών του πριν τη διεξαγωγή της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στις 13:30.

Εκτός του προαναφερόμενου προβλήματος τραυματισμού, εξαιρετικά αμφίβολος φαντάζει και ο 21χρονος μεσοεπιθετικός της, Πέτερ Χάουγκε. Όπως αντιλαμβάνεται κανείς οι τελικές επιλογές του Γερμανού τεχνικού πρόκειται να τα κρίνουν όλα σε μία αναμέτρηση που επί της ουσίας κρίνει τη βαθμολογική κατάταξη των πρώτων δύο θέσεων του ευρωπαϊκού ομίλου.

Άξιο αναφοράς πως το όλο κλίμα της αναμέτρησης των δύο ομάδων συνοδεύει ένα κύμα χιονόπτωσης που έχει ντύσει τη γερμανική πόλη καθώς επίσης και το «Deutsche Bank Park» με την επισήμανση ωστόσο πως τα όποια καιρικά φαινόμενα εκδηλωθούν πριν και κατά τη διάρκεια του Άιντραχτ-ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι ήπια. Ενδεικτικό πως δεν θα υπάρξουν θερμοκρασίες υπό του μηδενός και οι οποίες μπορούσαν να σταθούν εμπόδιο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.


Τελευταία νέα

Δουλειά στην τακτική και ρεπό για τον ΠΑΟΚ

Την προετοιμασία του για τους τρεις «τελικούς» του πρωταθλήματος συνεχίζει ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέκου να δουλεύει στην...

Στην ίδια κατηγορία