Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Σαμάτα και Ζίβκοβιτς «καθάρισαν» για το τρίποντο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό χάρη στα γκολ των Σαμάτα και Ζίβκοβιτς στο διάστημα 26΄-36΄, που διαμόρφωσαν διαδοχικά το 2-1.

Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρία στο 2΄ με τον Σαμάτα (η κεφαλιά του έφυγε λίγο άουτ), είχαν δοκάρι στο 14΄ (με την εκτέλεση φάουλ του Οζντόεφ), όμως το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 20΄ με τον Τορεχόν.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε γρήγορα και στο 26΄ έφθασε στην ισοφάριση με το τακουνάκι του Σαμάτα, κι αφού προηγήθηκε συνδυασμός των Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Σάστρε, που έκρυψαν την μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Δικέφαλος έκανε το 2-1 με τον Ζίβκοβιτς, ο οποίος ξέφυγε από τα δεξιά, επιχείρησε σέντρα-σουτ, αιφνιδιάζοντας τον Καπίνο.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ λιγότερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον ΠΑΟΚ να ελέγχει το ματς και τον Παναιτωλικό να μην μπορεί ν’ απειλήσει.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Ρ. Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ (77΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς (90΄ Βιεϊρίνια), Μουργκ (64΄ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Σαμάτα (76΄ Τόμας).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μαλής (60΄ Οικονόμου), Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας (46΄ Μαυρίας), Φρ. Ντουάρτε (83΄ Μπελεβώνης), Πέρες, Χατζηθεοδωρίδης (73΄ Ντίαζ), Τορεχόν, Πέδρο (74΄ Ξενιτίδης), Σενγκέλια.

 


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία