Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Σαλάχ: Πρόταση της Αλ Ιτιχάντ που δύσκολα θα αρνηθεί η Λίβερπουλ (pic)

Δημοφιλή

Οι Σαουδάραβες προσφέρουν γη και ύδωρ στην Λίβερπουλ για την απόκτηση του Μο Σαλάχ, τινάζοντας την μπάνκα για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό. Σύμφωνα με αποκάλυψη του «indykaila News» στο Twitter, η Αλ Ιτιχάντ κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Λίβερπουλ για τον Σαλάχ, προσφέροντας το αστρονομικό ποσό των 217.8 εκατ. λιρών. Η πρόταση των Σαουδάραβων κατατέθηκε στις 21:00 το βράδυ της Δευτέρας και οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ έχουν προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για το πρωί της Τρίτης στις 10:00, προκειμένου να συζητήσουν την πρόταση που έχουν δεχθεί.

Στην σύσκεψη θα συμμετάσχουν τόσο οι ιδιοκτήτες της Λίβερπουλ, όσο και ο Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικός να έχει καταθέσει ήδη τις ενστάσεις του για ενδεχόμενο αποχώρησης του Σαλάχ. Η μυθική πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, ωστόσο έχει αλλάξει τα δεδομένα για τον 31χρονο μεσοεπιθετικό αφού οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ δύσκολα θα αρνηθούν τα 217.8 εκατ. που προσφέρουν οι Σαουδάραβες.


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία