Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ρεπό σήμερα (24/12) προπόνηση αύριο (25/12)

Δημοφιλή

Αλώβητος έφυγε ο ΠΑΟΚ από Καλαμάτα και Αγρίνιο, αποσπώντας δύο διπλά, τα οποία είναι πολύ σημαντικά τόσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Δικέφαλος εμφανίστηκε σοβαρός για μία ακόμη αναμέτρηση και σε αυτό το ρυθμό θέλει να παραμείνει. Το απαιτητικό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» φέρνει τους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου στο γήπεδο τα Χριστούγεννα.

Ειδικότερα, το επιτελείο του ΠΑΟΚ αποφάσισε να μην σταματήσει τις προπονήσεις και να δοθούν μόνο δύο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, λόγω των Χριστουγέννων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρεθούν στο προπονητικό κέντρο οι παίκτες, ώστε να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Άλλωστε, ο Δικέφαλος βρίσκεται σε ένα κομβικό χρονικό σημείο, διότι έχει ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος της Super League, ενώ ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει μέχρι τέλος το Κύπελλο Ελλάδας.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα των παιχνιδιών, αλλά και σε ολόκληρη την αγωνιστική σεζόν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην δοθεί Χριστουγεννιάτικη άδεια, διότι οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πολλές.


Τελευταία νέα

Τρίποντο για Σίτι με Γκβάρντιολ και Χάαλαντ

Xάρη στα γκολ των Γκβάρντιολ και Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε με 2-0 από την έδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ. Στους...

Στην ίδια κατηγορία