Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Ρεάλ: Γκρίνια για την τιμή της νέας φανέλας

Δημοφιλή

Την πρώτη της φανέλα για τη σεζόν 2023-2024 παρουσίασε η Ρεάλ Μαδρίτης. Το χαρακτηριστικό λευκό χρώμα των Μαδριλένων είναι και πάλι το κυρίαρχο με τις λεπτομέρειες να είναι άλλες χρυσές και άλλες μαύρες στο χρώμα του σήματος της εταιρείας ένδυσης της «βασίλισσας», Adidas. Στο βίντεο της παρουσίασης πρωταγωνίστησαν οι Βάθκεθ, Κρόος, Βαλβέρδε, Μεντί, Μιλιτάο, καθώς και δύο παίκτριες από την ομάδα των γυναικών.

Ακόμη πιο εντυπωσιακή από την όψη της νέας φανέλας, είναι η τιμή της η οποία αγγίζει τα 150-160 ευρώ. Αν μάλιστα κανείς θέλει να προσθέσει είτε το όνομα κάποιου παίκτη είτε το δικό του, τότε το κόστος εκτοξεύεται ακόμα παραπάνω και φτάνει τα 170-190 ευρώ (!!) ενώ αν κάποιος θέλει να έχει πάνω και το σήμα του Champions League τότε η τιμή της φτάνει στο δυσθεώρητο νούμερο των 195 ευρώ.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε μαζί και η φανέλα της μπασκετικής ομάδας, καθώς κι εκείνης του ποδοσφαίρου γυναικών, που είχε ανάλογα χρώματα. Στην οικογενειακή φωτογραφία των τμημάτων της Ρεάλ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Ρούντι Φερνάντεθ, Έντι Ταβάρες, Βινίσιους Τζούνιορ και Νταβίντ Αλάμπα.


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία