Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

«Ραντεβού» στη Μεσημβρία για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αντίστροφα μετράει ο ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή του ρεβάνς, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο Teddy Staium για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Στο πρώτο παιχνίδι της νέας σεζόν, ο Δικέφαλος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, η οποία θα του έδινε αυτοπεποίθηση ενόψει του επαναληπτικού αγώνα. Παρόλα αυτά, η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, καθώς οι «ασπρόμαυροι» πρέπει να εμφανιστούν όσο πιο έτοιμοι γίνεται στο Ισραήλ.

Το ευχάριστο για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντούγκλας Αουγκούστο και Αντρέ Βιεϊρίνια, οι οποίοι εξέτισαν την τιμωρία τους και έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν στο Ισραήλ. Το μοναδικό όνομα, που βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Ζόαν Σάστρε. Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας δεν έχει καταφέρει ακόμη να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων και ακολουθεί καθημερινά ατομικό πρόγραμμα.

Οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν και πάλι στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους. Το σημερινό (31/7) «ραντεβού» είναι προγραμματισμένο για τις 18:45.


Τελευταία νέα

Συνεχίζει στο MLS o Ζιρού

Κάτοικος Λος Άντζελες θα είναι από το καλοκαίρι ο Ολιβιέ Ζιρού που είναι με κάθε επισημότητα παίκτης της LA...

Στην ίδια κατηγορία