Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πτώση δύο θέσεων για την Ελλάδα

Δημοφιλή

Υποχώρησε δύο θέσεις η Ελλάδα στη παγκόσμια κατάταξη της FIFA, παραμένοντας όμως εντός του τοπ 50. Η Εθνική Ελλάδας προετοιμάζεται για τα επερχόμενα ματς του Nations League όπου θα διεκδικήσει το ένα από τα τρία επιπλέον εισιτήρια για το Euro 2024. Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ θα αντιμετωπίσει το Καζακστάν (21/03) με στόχο την πρόκριση στο τελικό των playoffs της διοργάνωσης εκεί που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Γεωργία – Λουξεμβούργο.

Η Εθνική μας ομάδα δεν είχε κάποια αγωνιστική δράση το τελευταίο τρίμηνο με αποτέλεσμα να πέσει 2 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της FIFA. Συγκεκριμένα, η Ελλάδα ενώ βρισκόταν στην 47η θέση τώρα πλέον βρίσκεται στην 49η, αφού την ξεπέρασαν το Μάλι, που είχε άνοδο τεσσάρων θέσεων και η Ακτή Ελεφαντοστού, με άνοδο δέκα θέσεων.

Όπως είναι φυσικό, υπάρχουν πολλές μεταπτώσεις χωρών της Αφρικής και της Ασίας λόγω της διεξαγωγής του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής και του Asian Cup.

Όσον αφορά, τις πρώτες θέσεις της κατάταξης δεν υπήρχαν αλλαγές, καθώς η Παγκόσμια πρωταθλήτρια Αργεντινή παραμένει στην πρώτη θέση, με την φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Γαλλία, να είναι στην δεύτερη. Την πεντάδα συμπληρώνουν οι Αγγλία (3η), Βέλγιο (4η), και Βραζιλία (5η).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία