Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ψυχάρες Χιτ έφεραν στα ίσα τους τελικούς! (video)

Δημοφιλή

Οι «καυτοί» του Μαϊάμι δεν πτοήθηκαν από την τρομερή εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς, έκαναν το break στο Ντένβερ (111-108), ισοφαρίζοντας σε 1-1 την σειρά των τελικών του NBA. Λίγες ημέρες μετά την κυριαρχική εμφάνιση των Νάγκετς στο game 1, οι Χιτ είχαν τις απαντήσεις, με τον Γκέιμπ Βίνσεντ και τον Ντάνκαν Ρόμπινσον να βγαίνουν μπροστά σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, φτάνοντας στο break και στην ισοφάριση της σειράς σε 1-1 προτού αυτή μεταφερθεί για τα δύο επόμενα ματς στο Μαϊάμι.

O Nίκολα Γιόκιτς ήταν συγκλονιστικός ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 41 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, όμως ήταν απελπιστικά μόνος τους, αφού ο Τζαμάλ Μάρεϊ έμεινε στους 18 πόντους, έχοντας στο ενεργητικό του 4 ριμπάουντ και 10 ασίστ, με τον Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ να τελειώνει τον αγώνα με μόλις 5 πόντους. Κορυφαίος για τους Χιτ ήταν ο Τζίμι Μπάτλερ με 21 πόντους, 4 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ της ομάδας από το Μαϊάμι ήταν ο Γκέιμπ Βίνσεντ με 23 πόντους, ενώ ο Μπαμ Αντεμπάγιο ήταν καταλυτικός με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ στο ενεργητικό του.

Οι Χιτ έδειξαν τις διαθέσεις τους από το ξεκίνημα του αγώνα, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 23-26, ενώ ακόμη και όταν το ματς… στράβωσε, κατάφεραν να βρουν τις λύσεις, με την ζώνη του Έρικ Σποέλστρα να αποδιοργανώνει πλήρως τους Νάγκετς, που αδυνατούσαν να βρουν λύση. Οι γηπεδούχοι έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι με 57-51, ενώ είχαν σταθερό προβάδισμα και στη τρίτη περίοδο (83-75), όμως στο τέταρτο δωδεκάλεπτο η ζώνη των Χιτ έκανε την δουλειά της, το Μαϊάμι με επί μέρους 36-25, έκανε την μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισε ένα τεράστιο διπλό στην έδρα των Νάγκετς. Οι Χιτ ισοφάρισαν την σειρά σε 1-1, έσπασαν το πλεονέκτημα έδρας των Νάγκετς και πλέον επιστρέφουν στο «σπίτι» τους για να το υπερασπιστούν και να πάρουν το πάνω χέρι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι.

Δείτε τα στιγμιότυπα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Tα δωδεκάλεπτα: 23-26, 57-51, 83-75, 108-111


Τελευταία νέα

Σάστρε: «Στις δύσκολες στιγμές πάντα η Τούμπα αλλάζει την κατάσταση»

«Χρυσή» αλλαγή αποδείχτηκε ο Σάστρε, που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Δίνουμε...

Στην ίδια κατηγορία