Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ψηφίζουν για την επιλογή του Ντεσπόντοφ στη Βουλγαρία!

Δημοφιλή

Σταθερά πρώτο θέμα είναι στα ΜΜΕ της Βουλγαρίας το μεγάλο μεταγραφικό «χτύπημα» του ΠΑΟΚ με την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ από τη Λουντογκόρετς.

Μάλιστα ΜΜΕ της χώρας ζητά από τους φίλους της ομάδας αλλά και γενικότερα τους Βούλγαρους φιλάθλους, να κρίνουν, μέσω ψηφοφορίας, αν η επιλογή του 26χρονου εξτρέμ να μεταγραφεί στον Δικέφαλο ήταν η κατάλληλη για την εξέλιξη της καριέρας του.

Όπως αναφέρουν:

«Ήδη από το τέλος της περασμένης σεζόν ο Ντεσπόντοφ είχε ανακοινώσει ότι θέλει να παίξει ξανά στο εξωτερικό. Είχε ήδη μια μεταγραφή στην Ευρώπη, στην Κάλιαρι, ενώ έχει αγωνιστεί ως δανεικός και στην Αυστρία και στη Στουρμ Γκράτς. Φέτος τον ήθελε, μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιακός και η Κράσνονταρ, αλλά τελικά μετακόμισε στον ΠΑΟΚ.

Ο Ντεσπόντοφ έδειξε ότι είχε τις ικανότητες να πάει σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, ωστόσο μάλλον μια τέτοια πρόταση δεν ήρθε ποτέ.

Το αν αποτελεί καλή κίνηση η μεταγραφή του Ντεσπόντοφ στον ΠΑΟΚ θα το δείξει ο χρόνος. Τώρα ρωτάμε εσάς. Ήταν σωστή η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ;».

Μάλιστα, στην πρώτη «σφυγμομέτρηση, το μεγαλύτερο κομμάτι των συμμετεχόντων φαίνεται να συμφωνεί με την επιλογή του αρχηγού της Εθνικής Βουλγαρίας, να πάρει τον δρόμο για τη Θεσσαλονίκη.


Τελευταία νέα

Άλστον: «ΠΑΟΚ για πάντα» (pic)

Με τα δύο παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Basket League, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε...

Στην ίδια κατηγορία