Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Ψάχνεται για Λινάρδο ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος, ενώ έφτασε μέχρι και τους τελικούς του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, όπου θέλει και πάλι να διεκδικήσει τρόπαια στην Ελλάδα και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Θόδωρος Βουλκίδης έχει μετακομίσει ήδη στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει λύσεις στο κέντρο, που θα του δώσουν τη δυνατότητα να κινηθεί πιο εύκολα στο μεταγραφικό παζάρι. Ένας από τους παίκτες με τους οποίους οι «ασπρόμαυροι» είναι σε συζητήσεις, είναι ο Δημοσθένης Λινάρδος, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης τα έχουν πει σε πολύ καλό κλίμα και δεν αποκλείεται να υπάρξει συμφωνία, με τον Δικέφαλο σε αυτή την περίπτωση να καλύπτει το κενό του Θόδωρου Βουλκίδη και να… λύνει τα χέρια των ανθρώπων της ομάδας βόλεϊ, οι οποίο θα μπορέσουν να είναι πιο άνετοι στις επιλογές ξένων πετοσφαιριστών.


Τελευταία νέα

To FORZA Group TV κληρώνει εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό ένα εισιτήριο διαρκείας του ΠΑΟΚ για τη σεζόν 2024/2025 στη Θύρα 7 του γηπέδου...

Στην ίδια κατηγορία