Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ψάχνει την επιστροφή ο Σφιντέρσκι

Δημοφιλή

Την πόρτα της εξόδου, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, άνοιξε ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ενάμιση χρόνο μετά τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ, στο MLS και τη Σαρλοτ.

Σε δηλώσεις του στην πατρίδα του, ο Πολωνός στράικερ γνωστοποίησε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ευρώπη, ακόμα και στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου, βάζοντας ως στόχο ένα από τα top 5 πρωταθλήματα.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Περιμένω σύντομα να γίνει μία μεταγραφή. Ξέρω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο ή σίγουρο ότι θα φύγω από τη Σάρλοτ αυτόν τον χειμώνα, αλλά θα κάνω τα πάντα για να το πραγματοποιήσω. Ελπίζω ότι ο Μάριους Πιεκάρσκι (σ.σ. ο ατζέντης του), θα δουλέψει σκληρά για να βρούμε κάτι.

Θα ήταν ωραίο να αγωνιστώ σε ένα από τα 5 κορυφαία πρωταθλήματα, όμως δεν είναι εύκολο για του μεσαίου μεγέθους συλλόγους σε αυτά να ξοδέψουν 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Ελπίζω ότι αυτό θέλουν από τον σύλλογό μου και ελπίζω να μην απαιτήσουν 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντα ονειρευόμουν να παίξω στη Serie A, αλλά δεν θέλω να παίξω εκεί με κάθε κόστος. Θα ήθελα να μπω στο πρωτάθλημα πιο κοντά στο σπίτι και να είμαι ακόμα στην εθνική ομάδα. Για μένα αυτή είναι η μεγαλύτερη διάκριση, δεν το κρύβω».


Τελευταία νέα

Το ψάχνει για MLS ο Ρόις

Ο μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, Μάρκο Ρόις, έχει κάνει ήδη γνωστό πως θα αποχωρήσει στο τέλος της φετινής σεζόν από...

Στην ίδια κατηγορία