Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρόβλημα λόγω Αουγκούστο στην Κορίνθιανς

Δημοφιλή

Η εταιρεία που εκπροσωπούσε τον Ντούγκλας στο διάστημα που αγωνιζόταν στην Κορίνθιανς βρίσκονταν στα δικαστήρια με τον σύλλογο από τη Βραζιλία.

Η εταιρεία είχε καταθεσει μήνυση στην Κορίνθιανς για χρέος ύψους 230 χιλιάδων ευρώ, που αφορά την συμφωνία που υπήρχε για τον Ντούγκλας Αουγκούστο και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης της εικόνας του 25χρονου μέσου.

Τελικά η εν λόγω εταιρεία κέρδισε το δικαστήριο.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν στη Βραζιλία:

«Η MFD Empreendimentos e Participações, εταιρεία που οδήγησε την Κορίνθιανς στο δικαστήριο, πέτυχε το κλείδωμα των λογαριασμών του συλλόγου για πληρωμή χρέους ύψους 1.221.311,82 R$ (231.712 ευρώ) σύμφωνα με απόφαση του δικαστή Luís Fernando Nardelli.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία κατέθεσε αγωγή στο Δικαστήριο του Σάο Πάολο για να εισπράξει 1.341.487,29 R$ για δικαιώματα της εικόνας του Ντόουγκλας Αουγκούστο που είχε υπό την άδειά της και δεν πληρώθηκε από την ομάδα.

Τον Μάιο είχε μπλοκάρει ξανά τους λογαριασμούς της Κορίνθιας μέσω της ίδιας διαδικασίας. Εκείνη την εποχή, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν 433.814,40 R$ (83.726 ευρώ), αλλά τώρα υπάρχουν εκ νέου περιπέτειες για την ομάδα…».

Το γραφείο Τύπου της Κορίνθιανς ρωτήθηκε για το αν σύλλογος αναγνωρίζει το χρέος ή αν θα προβεί σε οποιαδήποτε ενέργεια κατά του αποκλεισμού, απαντώντας χαρακτηριστικά πως: «Η Sport Club Corinthians Paulista δεν σχολιάζει τις τρέχουσες ενέργειες και ως εκ τούτου δεν θα σχολιάσει τη δράση που αναφέρεται στο ρεπορτάζ…».


Τελευταία νέα

Τρομερή αποθέωση από τον προπονητή της Μπριζ στην Τούμπα

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία