Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Πρότειναν στην Βάσκο Ντα Γκάμα τον Τάισον, αλλά…

Δημοφιλή

Το όνομα του Τάισον κυκλοφόρησε έντονα στην Βραζιλία το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης έως τον Ιούνιο του 2024, ωστόσο στην πατρίδα του «μπλέκουν» το όνομά του με αρκετούς συλλόγους.

Αρχικά, αφορμή στάθηκε μία ατάκα του 35χρονου σε live streaming, καθώς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο -μεταξύ σοβαρού κι αστείου- να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ιντερνασιονάλ. Παρόλα αυτά, τα σενάρια σταμάτησαν μετά τη διάψευση του ατζέντη του, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμεί να επιστρέψει στη Βραζιλία σύντομα.

Στη Βραζιλία, πάντως, δεν λένε να το πάρουν απόφαση, μπλέκοντας εκ νέου το όνομα του Τάισον με σύλλογο της πατρίδας του. Αυτή τη φορά εμπλέκεται η Βάσκο Ντα Γκάμα. Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Βάσκο Ντα Γκάμα ενδιαφέρθηκε για τον Τάισον, τον οποία τελικά… απέρριψε χωρίς να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις!

«Το όνομα του 35χρονου παίκτη μεταφέρθηκε στα στελέχη της Βάσκο τις τελευταίες ημέρες, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν άνοιξαν. Ο Τάισον δεν ταιριάζει με το προφίλ, που επιδιώκει να ενισχύσει την ομάδα αυτή τη στιγμή», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε σημερινό (22/6) δημοσίευμα.


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία