Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024

Πρωτάθλημα στο… Πανθεσσαλικό θα διεκδικήσει η Κ15

Δημοφιλή

Η Κ15 του ΠΑΟΚ τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της στο πρωτάθλημα υποδομών της Super League. Η διοργανώτρια αρχή όρισε τις αναμετρήσεις του Final 4 του πρωταθλήματος, με τον ημιτελικό του Δικεφάλου να διεξάγεται την επόμενη Πέμπτη 11/5 στις 19:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αν ξεπεράσει το εμπόδιο των «πρασίνων», η Κ15 του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Ολυμπιακός-ΑΕΛ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Λίγκα στην επίσημη ιστοσελίδα της:

«Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα διεξαχθεί η Τελική Φάση (Final Four) του Πρωταθλήματος Super League K15 2022-23, την Πέμπτη 11 και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023».

Οι Αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι του Novasports στο YouTube.

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το ακόλουθο:

Οι Αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από τα κανάλια Novasports, το WEB TV του Novasports.gr καθώς και από το κανάλι του Novasports στο YouTube.

Οι αγώνες θα προβληθούν επίσης απευθείας στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League και στον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.


Τελευταία νέα

Οι δύο… ασταμάτητοι

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να στέφεται πρωταθλητής Ελλάδος στο πιο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της σεζόν. Οι...

Στην ίδια κατηγορία