Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πρόταση μαμούθ της Παρί σε Εμπαπέ

Δημοφιλή

Μπορεί το συμβόλαιο του Κιλιάν Εμπαπέ να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, με τα γαλλικά και ισπανικά ΜΜΕ να θεωρούν δεδομένη τη μετακίνηση του Γάλλου στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει στο Παρίσι.

Μάλιστα σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Παρί πήρε την έγκριση από τον Εμίρη του Κατάρ, ιδιοκτήτη της ομάδας του Παρισιού, και θα προσφέρει στον Εμπαπέ νέο 10ετές συμβόλαιο συνεργασίας με συνολικές αποδοχές στο ένα δισ. ευρώ.

Την αστρονομική αυτή πρόταση αναμένεται να την καταθέσει στη συνάντηση που θα έχουν τις επόμενες ημέρες για να συζητήσουν το θέμα της παραμονής του στην ομάδα.

Ο 25χρονος επιθετικός, αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση του έως τις 14 Φεβρουαρίου, καθώς θέλει να έχει ξεκαθαρίσει και προς τους φίλους των πρωταθλητών Γαλλίας, το αν θα παραμείνει στο κλαμπ ανανεώνοντας το συμβόλαιό του ή θα αποχωρήσει το καλοκαίρι ως ελεύθερος για κάποια άλλη, μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Το «αντίο» του Κυριάκου Κυριάκου στον Νίκο Τζαντζαρά (pic)

Την απώλεια του Νίκου Τζαντζαρά θρηνεί η οικογένεια του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να αποχαιρετούν τον γνωστό δημοσιογράφο, που...

Στην ίδια κατηγορία