Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρώτα πορεία, μετά γήπεδο

Δημοφιλή

Πορεία διαμαρτυρίας καθ’ οδόν για το γήπεδο της Τούμπας είχαν οργανώσει οπαδοί του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι της 17ης Φεβρουαρίου 2001 εναντίον του Αρη, ζητώντας την απομάκρυνση του Γιώργου Μπατατούδη. Στις εξέδρες, πάντως, του γηπέδου είχε βρεθεί λίγος κόσμος (11. 969 εισιτήρια) και, σίγουρα, λιγότερος σε σχέση με τους είκοσι χιλιάδες φιλάθλους, που είχαν παρακολουθήσει δύο εβδομάδες νωρίτερα τον αγώνα ρεβάνς των δύο αντιπάλων για τους «16» του κυπέλλου, στο δρόμο του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο αγώνας του πρωταθλήματος ήταν, πάντως, κυπριακή υπόθεση, αφού είχε κριθεί με τα γκολ των Εγκωμίτη και Οκκά.

«Το παιχνίδι αυτό ήταν το καλύτερο από τα δύο προηγούμενα που δώσαμε με τον Άρη» είχε δηλώσει ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, προσθέτοντας: «Κάναμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα γκολ. Στο δεύτερο, φοβήθηκα κάποια στιγμή μήπως πληρώσουμε τις χαμένες ευκαιρίες».

Οσο για τον Μπάμπη Τεννέ, είχε παραδεχθεί την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, λέγοντας: «Ο ΠΑΟΚ ήταν παρά πολύ καλύτερος από εμάς. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Αλέξη Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου δύο αγωνιστικών, όπως ανακοίνωσε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Super League....

Στην ίδια κατηγορία