Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Πρώτα καρδιοχτύπι, μετά σόου και 1-4!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση επί της Μπεϊτάρ, νικώντας με 4-1, έστω κι αν έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περισσότερο από ένα ημίχρονο.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για τον ΠΑΟΚ, αφού στο 12΄ άνοιξε το σκορ με το αυτογκόλ του Γκότλιφ.

Στο 16΄ ένα αντικείμενο από την εξέδρα χτύπησε τον Νάρεϊ, με το Γάλλο διαιτητή Μιλό να διακόπτει το παιχνίδι. Στο 33΄ ο Φράντεϊ έχασε την ευκαιρία για ισοφάριση, ακολούθησαν δύο επεμβάσεις του Σίλβα σε σουτ των Νάρεϊ και Αουγκούστο, μέχρι που στο 40΄, μετά από λάθος γύρισμα του Σβαμπ, ο Αουγκούστο ανέτρεψε τον Σούα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και η Μπεϊτάρ να κερδίσει πέναλτι. Ο Σούα ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Κοτάρσκι έπεσε σωστά και απέκρουσε. Στο 44΄ ο Λουτσέσκου «θυσίασε» τον Τάισον, βάζοντας στο παιχνίδι τον Τσιγγάρα και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τόμας, μετά από συνδυασμό με τον Ζίβκοβιτς, πέτυχε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Μπεϊτάρ μείωσε με τον Φράντεϊ.

Στο 58΄ ο Μορόζοφ πάτησε τον Νάρεϊ στην περιοχή της Μπεϊτάρ, αλλά ο διαιτητής είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 66΄ ο Σούα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κοτάρσκι, αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρησε, μια κι ο παίκτης της Μπεϊτάρ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 71΄ ο Φράντεϊ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά ο Κοτάρσκι μπλόκαρε σταθερά την μπάλα. Στο 77΄ ο Τσιγγάρας σούταρε άουτ από καλή θέση και στο επόμενο λεπτό ο Σίλβα παραχώρησε κόρνερ στο πλασέ του Σαμάτα. Στο 81΄ ο Νικολαέσκου σούταρε άουτ από πλεονεκτική θέση και στις καθυστερήσεις ο Τομά με αυτογκόλ διαμόρφωσε το 1-3, αφού προηγήθηκε απόκρουση του Σίλβα στην εκπληκτική ατομική ενέργεια του Κωνσταντέλια. Ο τελευταίος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4.

Μπεϊτάρ: Σίλβα, Μπιτόν, Ντγκανί, Κρίεφ. Γκότλιφ (45΄+4΄ Μίχα), Μορόζοφ, Ασκενάζι (56΄ Τομά), Αζάρια (, Γιόνα (46΄ Νικολαέσκου), Φράντεϊ, Σούα.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης (46΄ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Σβαμπ, Αουγκούστο, Ζίβκοβιτς (76΄ Κωνσταντέλιας), Τάισον (44΄ Τσιγγάρας), Νάρεϊ, Τόμας (60΄ Σαμάτα).


Τελευταία νέα

Χασεκίδης: «Έκλεισε μία χρονιά πολύ πετυχημένη για το ανδρικό τμήμα χάντμπολ»

Την δική του δήλωση μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν του τμήματος Χάντμπολ ανδρών, έκανε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας...

Στην ίδια κατηγορία