Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Προς έγκριση η σύμβαση για το νέο VAR

Δημοφιλή

Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισαν να εγκρίνουν τη νέα σύμβαση για την ανανέωση της χρήσης του VAR, όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα monobala.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παρά τις όποιες αντιδράσεις εξαιτίας του μεγάλου κόστους, τελικά η κυβέρνηση θα καλύψει το ποσό της νέας σύμβασης στην οποία θα μπουν δύο νέες και απαραίτητες εφαρμογές, το αυτοματοποιημένο οφσάιντ και η τεχνολογία γραμμής (goal line technology). Με την πρώτη εφαρμογή θα μειώνεται ο χρόνος απόφασης των διαιτητών για να διαλευκανθεί αν σε μια φάση υπάρχει ή όχι οφσάιντ και με τη δεύτερη θα γίνεται σαφές αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή τέρματος ή όχι.

Αυτές οι δυο εφαρμογές θα ανεβάσουν το συνολικό κόστος κατά 5 εκατ. ευρώ. Έτσι το κόστος αναμένεται να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ για την προσεχή πενταετία. Η προηγούμενη σύμβαση, που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ το 2019, κόστισε 15 εκατ. ευρώ και πάλι είχε επιβαρύνει τους Έλληνες φορολογούμενους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία