Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Προπόνηση υψηλής έντασης για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Το report της για την πρωινή προπόνηση της Δευτέρας (10/7) μαζί με τα νεότερα από το μέτωπο των προβλημάτων, έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να βρεθούν ξανά στο γήπεδο, το απόγευμα (19:00) για τη δεύτερη προπόνηση της ημέρας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του επίσημου Δικεφάλου:

«Μετά το ρεπό της Κυριακής (09.07) η δεύτερη ομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ξεκίνησε με μία δυνατή προπόνηση υψηλής έντασης.

Μετά την προθέρμανση και κάποιες δρομικές ασκήσεις, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ. Ο προπονητής ανέλαβε δράση στον τομέα της τακτικής, με έμφαση στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, ενώ στο άλλο γήπεδο η φυσική κατάσταση βρέθηκε στο προσκήνιο με διαδρομές με μπάλα και χωρίς και τελειώματα.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν το νέο πρόσωπο της ημέρας, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και την ειδική άδεια που είχε κι έπιασε δουλειά.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Ντούγκλας Αουγκούστο έμειναν εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων, ο Φιλίπε Σοάρες δούλεψε ατομικά, ενώ ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε πρόγραμμα στην πισίνα στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (10.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00».


Τελευταία νέα

Από τη Νιγηρία στη Θεσσαλονίκη μόνο για τον Εκόνγκ

Μπορεί ο Γουίλιαμ Τρόοστ Εκόνγκ να είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αποκατασταθεί...

Στην ίδια κατηγορία