Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Προπόνηση με βάρος στην τακτική

Δημοφιλή

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να εστιάζει κυρίως στο κομμάτι της τακτίκης.

Ο Ρουμάνος τεχνικός παράταξε δύο ενδεκάδες στις οποίες έκανε αλχημείες με πρόσωπα, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα δεν θα βρεθούν ποτέ όλοι μαζί σε διάρκεια επίσημου αγώνα.

Συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με σχηματισμό 4-2-3-1, με τους πορτοκαλί να έχουν τον Κοτάρσκι στο τέρμα και τετράδα άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά τους Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη και Τζίμα.

Στη μεσαία γραμμή βρέθηκαν οι Σβαμπ και Βρακάς, στα άκρα οι Ρικάρντο και Νάρεϊ, ο Μπράντον στην κορυφή της επίθεσης και από πίσω του ο Μουργκ.

Από την άλλοι οι μαύροι αγωνίστηκαν με τους Ταλιχμανίδη κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα της άμυνας βρέθηκαν από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Βιεϊρίνια, Έκονγκ, Νέσμπεργκ και Τσαούσης.

Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι Τσιγγάρας και Γιαξής, ενώ στα «φτερά» ήταν οι Αν. Ζίβκοβιτς και Τάισον, με τον Γκορντεζιάνι στην κορυφή και από πίσω του τον Κωνσταντέλια.

Αναλυτικά:

Πορτοκαλί: Κοτάρσκι, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Τζίμας, Σβαμπ, Βρακάς, Ρικάρντο, Μουργκ, Νάρεϊ και Μπράντον.

Μαύροι: Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Έκονγκ, Νέσμπεργκ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Γιαξής, Αν. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον και Γκορντεζιάνι.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία