Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Προπόνηση και δύο φιλικά για ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Με μία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο των εγκαταστάσεων του PAOK Sports Arena, συνεχίστηκε το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ mateco και αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για την Καρδίτσα, όπου αύριο θα πραγματοποιήσει το επόμενο φιλικό παιχνίδι.

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ mateco με τον ΑΣ Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό, θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» και θα είναι ένα ακόμη δυνατό τεστ για την ομάδα μας.

Το αυριανό φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί παρουσία φιλάθλων και όπως ανακοίνωσε ο ΑΣ Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό… «Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ για τους άνω των 16 ετών και 5 ευρώ για τους φιλάθλους 16 ετών και μικρότερους. Η είσοδος για τα παιδιά των ακαδημιών του ΑΣΚ θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ».

Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες και πάλι μετά από τέσσερις ημέρες, την ερχόμενη Τετάρτη (28/9 στις 17:00). Αυτό το παιχνίδι θα είναι και το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας και θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena


Τελευταία νέα

Το… παρελθόν και οι αριθμοί του ΠΑΟΚ κόντρα στο Μαρούσι

Ο ΕΣΑΚΕ έχει ξεχωρίσει ως «Game of the Week» την αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με το Μαρούσι στο Παλατάκι...

Στην ίδια κατηγορία