Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Προπόνηση και αποστολή για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Μετά τη θριαμβευτική νίκη του ΠΑΟΚ με 6-0 επί του Ιωνικού για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στρέφει την προσοχή της στο θεσμό του Κυπέλλου.

Το παιχνίδι με τη Λαμία έχει αναβληθεί δύο φορές, ωστόσο αύριο (8/3) ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:00. Με νέο πρόβλημα ξεκίνησε η προετοιμασία του Δικεφάλου, καθώς ο Φιλίπε Σοάρες έμεινε εκτός προπόνησης, λόγω ενοχλήσεων και στη συνέχεια έκανα θεραπεία.

Στα «πιτς» παρέμεινε ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος έχει οίδημα και θα μείνει εκτός προπονήσεων για μερικές ημέρες. Στα ευχάριστα νέα, ο Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει και πάλι στον Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος επέστρεψε και προπονείται κανονικά. Παράλληλα, ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι σε διαδικασία επιστροφής σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, καθώς χθες (6/3) έβγαλε κομμάτι της προπόνησης.

Τα ονόματα των Βιεϊρίνια, Λύρατζη και Κούρτιτς παραμένουν στο ιατρικό δελτίο των «ασπρόμαυρων». Ο ΠΑΟΚ έχει μία ακόμη προπόνηση μπροστά του και στη συνέχεια θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αυριανό αγώνα.


Τελευταία νέα

Η παραδοχή του Μεντιλίμπαρ για τον ΠΑΟΚ

Το δικό το σχόλιο για τη μάχη του τίτλου έκανε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μιλώντας στην...

Στην ίδια κατηγορία