Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024

Προκαλεί τον κόσμο του ΠΑΟΚ ο Μπάουερ! (pic)

Δημοφιλή

Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε την Τετάρτη (5/4) από τον Ολυμπιακό στο κλειστό της Μίκρας με 18-19 και έμεινε εκτός της συνέχειας των Play Off του πρωταθλήματος της Handball Premier. Στο παιχνίδι της Τετάρτης επικρατούσε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στη Μίκρα, μέχρι το 49ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Τόμας Μπάουερ, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, απέκρουσε ένα τετ-α-τετ του Μανώλη Λαδάκη.

Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» γύρισε προς την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ και… υποκλίθηκε υποτιμητικά εκνευρίζοντας τον πυρήνα των οπαδών που βρισκόταν σε εκείνο το σημείο της κερκίδας. Παρ’ όλα αυτά ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού δεν σταμάτησε εκεί, καθώς προχώρησε σε post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο λέει: «Θα μου λείψουν οι γυναίκες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ».

Προφανώς, κάποιος θα πρέπει να τον μαζέψει και αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορεί, ας το κάνει τουλάχιστον ο αθλητικός εισαγγελέας, ο οποίος μέσω του AC PAOK TV έχει στην διάθεσή του το οπτικοακουστικό υλικό του παιχνιδιού και φυσικά έχει στην διάθεσή του και το post του Μπάουερ.

Δείτε το παρακάτω:


Τελευταία νέα

Η Αγγλία νίκησε Σερβία-Αντρίγια, αλλά δεν έπεισε

Η Σερβία του Αντρίγια Ζίβκοβιτς ηττήθηκε με 1-0 από την Αγγλία χάρη στο γκολ του Τζουντ Μπέλιγχαμ στο 13ο...

Στην ίδια κατηγορία