Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία

Δημοφιλή

Όλη η προσοχή στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην Super League. Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου «επανενώθηκε» από χθες (27/3), με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να έχουν επιστρέψει στη βάση τους. Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν και απομένουν λίγα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί.

Η βαρύτητα προς το παρόν πέφτει στο ελληνικό πρωτάθλημα, εκεί όπου ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την ερχόμενη Κυριακή (31/3, 18:00) για την 2η αγωνιστική των Play off.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει στη διάθεσή του σχεδόν όλους τους παίκτες, με τον Ράχμαν Μπάμπα να κάνει αγώνα δρόμου για την επιστροφή σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Γκανέζος ακραίος αμυντικός προπονείται ατομικά και μετρά αντίστροφα για την αγωνιστική επάνοδό του. Παράλληλα, ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ παραμένει στα «πιτς», κάνοντας καθημερινά θεραπείες. Οι «ασπρόμαυροι» θα βρεθούν στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας για να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με φόντο το παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Οργάνωση γύρω από τον Ολυμπιακό

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που κατηγορούνται για συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία