Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Πρόγραμμα… βουνό έως τα Χριστούγεννα

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μετά τον θρίαμβο στην Φρανκφούρτη και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Conference League, στρέφει ξανά την προσοχή του στις εγχώριες διοργανώσεις, αρχής γενομένης από το εντός έδρας ματς με την Λαμία.

Για τον Δικέφαλο μπαίνει στην εξίσωση και το Κύπελλο Ελλάδος, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μπροστά τους ένα πρόγραμμα «φωτιά» με έξι ματς σε διάστημα 18 ημερών!

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την Λαμία την Δευτέρα 4/12 και την Πέμπτη 7/12 στις 19:00 θα φιλοξενήσει τον Βόλο στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ακολούθως στις 10 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης και στις 14/12 θα αντιμετωπίσει την Ελσίνκι στην Τούμπα για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

Στις 17 Δεκεμβρίου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Κηφισιάς και το πρόγραμμα-φωτιά του Δικεφάλου θα κλείσει στις 21/12 με την εντός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ.


Τελευταία νέα

Η τελευταία φετινή παράσταση στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η αγωνιστική των Play Off. Ο Δικέφαλος χρειάζεται...

Στην ίδια κατηγορία