Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Προετοιμασία για το τελευταίο στο… σπίτι

Δημοφιλή

Την προετοιμασία του για το, εντός έδρας, παιχνίδι κόντρα στον Βόλο 2004 (17/12, 15:00), ξεκίνησε, δίχως να χάσει χρόνο, ο ΠΑΟΚ Morris.

Ένα δεύτερο σερί «διπλό» ήρθε στο Ρέθυμνο, με τις «ασπρόμαυρες» να ετοιμάζονται για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για το 2023.

Η δικαιολογημένη κόπωση, λόγω των πολλών ταξιδιών σε σύντομο χρονικό διάστημα, φέρνει ειδική διαχείριση στο «στρατόπεδο» του Δικεφάλου, προκειμένου οι παίκτριες του ΠΑΟΚ Morris να είναι όσο το δυνατόν πιο… φρέσκιες σε κάθε παιχνίδι.

Το σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας για το παιχνίδι με τον Βόλο 2004, ξεκίνησε με αποθεραπεία στην προπόνηση της Πέμπτης (14/12), ενώ στη σημερινή (15/12) οι παίκτριες του Δικεφάλου έδωσαν έμφαση στην φυσική κατάσταση, καθώς οι καιρικές συνθήκες στη Νέα Μεσημβρία δεν επέτρεπαν κάτι περισσότερο.

Πριν από την προπόνηση της Παρασκευής (15/12), ο προπονητής του ΠΑΟΚ Morris, Θαλής Θεοδωρίδης, μίλησε στις παίκτριες του, τόσο για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, όσο και σε αυτόν κόντρα στον ΑΟ ΡΕΑ, μεταβιβάζοντας στις αθλήτριες του, τα συγχαρητήρια του για την προσπάθεια και το απόλυτο των νικών.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώνεται με πρωινή προπόνηση, το Σάββατο (16/12).


Τελευταία νέα

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας την Κυριακή 12 Μαΐου, με τον Δικέφαλο να θέλει τη...

Στην ίδια κατηγορία