Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Προ των πυλών της Τούμπας χαφ και εξτρέμ

Δημοφιλή

Την προηγούμενη εβδομάδα η FORZA αποκάλυψε ότι… ο κύβος ερρίφθη και στην Τούμπα πήραν τις αποφάσεις του, με πρώτο στόχο να βρίσκονται στις 22 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη τρεις ποδοσφαιριστές…

Το νερό άρχισε να μπαίνει στο αυλάκι και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα λίγων ημερών οι δύο από τους τρεις που ζήτησε σε πρώτη φάση ο Ράζβαν Λουτσέσκου να είναι τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε η FORZA μια εβδομάδα πριν, Λουτσέσκου και ιδιοκτησία συμφώνησαν ώστε να αποκτηθούν σε πρώτη φάση και μέχρι τις 22/6 ένας χαφ σε παραγωγική ηλικία με παραστάσεις, ένας εξτρέμ κι ένας επιθετικός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της FORZA οι δύο πρώτοι είναι προ των πυλών!

Την περασμένη εβδομάδα και μετά από τις συσκέψεις που έγιναν στις αρχές της, δύο από τις τρεις υποθέσεις προχώρησαν και στην Τούμπα περιμένουν από μέρα σε μέρα να κλείσουν οι συμφωνίες και να γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΦ

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου ζήτησε ένα 8άρι με ενέργεια και εμπειρία σε καλή ηλικία, αυτός ο παίκτης έχει βρεθεί και οι συζητήσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που προέρχεται από καλές ακαδημίες, έχει παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, προέρχεται από μια καλή και γεμάτη σεζόν, πληροί τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο προπονητής του ΠΑΟΚ και αυτές τις ώρες ο Δικέφαλος είναι σε επαφές με την ομάδα, στην οποία ανήκει.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, την υπόθεση του οποίου ο ΠΑΟΚ τρέχει με μυστικότητα, ανήκει σε ομάδα, η οποία τον παραχωρεί και αυτές τις ώρες η συζήτηση έχει πάει στο αν ο ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί ως δανεικός με οψιόν αγοράς ή ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει από τώρα σε αγορά. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και ο παίκτης αποκτηθεί, θα πρόκειται για προσθήκη πρώτης γραμμής για τα χαφ του ΠΑΟΚ και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον (καλό) Κούρτιτς στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΤΡΕΜ

Ο δεύτερος παίκτης που ζήτησε και περιμένει ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ένας ακραίος επιθετικός. Με δεδομένο ότι στο ρόστερ υπάρχουν ο Ζίβκοβιτς, ο Τάισον και ο Νάρεϊ, με τον τρίτο να προέρχεται από μια περιπέτεια της υγείας τους και να υπάρχει… ενδιαφέρον σχετικά με το πως θα επιστρέψει στις εκδηλώσεις της ομάδας, ο Λουτσέσκου θέλει πάση θυσία άμεσα έναν εξτρέμ, που όπως και ο Τάισον, θα μπορεί να παίξει και πίσω από τον φορ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν εξτρέμ από πρωτάθλημα της δεύτερης ταχύτητας, στα ηλικιακά δεδομένα που έθεσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ (μεταξύ 26-29), με προφίλ που μοιάζει αρκετά με το προφίλ του Νάρεϊ, μόνο που αυτός παίζει κυρίως στην αριστερή πλευρά.

Και στην περίπτωση αυτή, έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις, καθώς ανήκει σε ομάδα και εκφράζεται η πεποίθηση ότι μέσα στην εβδομάδα η υπόθεση θα έχει κλείσει θετικά και ο παίκτης θα αποκτηθεί.


Τελευταία νέα

Βιεϊρίνια: «Ευχαριστούμε τον Σαββίδη για όλα όσα έχει κάνει αυτά τα χρόνια για τον ΠΑΟΚ»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια έχει την ευτυχία να πανηγυρίζει ακόμη ένα πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. «Αφιερώνω το Πρωτάθλημα στην οικογένεια μου,...

Στην ίδια κατηγορία