Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Πριν τον Καντσελιέρι, ο Ταμπ Μπάλντουϊν

Δημοφιλή

Η νέα σεζόν θα βρει την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ με ξένο προπονητή στον πάγκο της για πρώτη φορά μετά από δεκαεφτά ολόκληρα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο τελευταίος ξένος τεχνικός ήταν ο Αμερικανός Ταμπ Μπάλντουϊν (φωτ.), ο οποίος είχε θητεύσει στο Δικέφαλο το 2007.

Ειδικότερα, το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς ο Μπάλντουϊν, που είχε προϋπηρεσία στον πάγκο της εθνικής Νέας Ζηλανδίας, είχε συμφωνήσει με τον Τάκη Πανελούδη για συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων.

Ωστόσο, το Δεκέμβριο που ακολούθησε, επήλθε το διαζύγιο. Δεν θα μπορούσε, βέβαια, να είχε συμβεί και διαφορετικά, αφού μετά από οχτώ αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ μετρούσε μόλις μία νίκη και επτά ήττες!

«Υπήρξαν πολλά που θα μπορούσαν να γίνουν, δεν έγιναν, δεν μπορείς να επιρρίψεις την ευθύνη μόνο στους παίκτες, μόνο στον προπονητή ή μόνο στην διοίκηση, αλλά θεωρώ πως σε αυτήν ήταν η πηγή των προβλημάτων. Ήταν σαν να πηγαίνεις να πολεμήσεις χωρίς να έχεις όπλα» είχε δηλώσει ο Αμερικανός προπονητής, μεταξύ άλλων, μετά την αποχώρησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πλησιάζει στην Μπούντουτσνοστ πρώην του ΠΑΟΚ

Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε, ο οποίος έχει περάσει και από τον ΠΑΟΚ, είναι αρκετά πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του...

Στην ίδια κατηγορία