Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πρεμιέρα στο ΣΕΦ για την Εθνική στο EuroBasket

Δημοφιλή

Πρεμιέρα και αποκαλυπτήρια έχει σήμερα (23/2, 21:00) η Εθνική Ελλάδας μπάσκετ υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπανούλη στην τεχνική ηγεσία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Τσεχία στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων για τα προκριματικά του EuroBasket 2025. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο, παρά τις πολλές απουσίες της «γαλανόλευκης». Στην 12άδα βρίσκεται ο Κώστας Παπανικολάου και μένει να φανεί αν θα αγωνιστεί, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα.

Η 12άδα της Ελλάδας: Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Γιώργος Παπαγιάννης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραΐτης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Τόμας Ουόκαπ, Γιάννης Κουζέλογλου, Κώστας Παπανικολάου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Βασίλης Τολιόπουλος.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα με την καινούρια της σύσταση. Τα παιδιά έχουν δουλέψει πολύ καλά εδώ και 2-3 μέρες, πιστεύω πως είμαστε σε ένα πολύ ικανοποιητικό σημείο γι’ αυτό που ζητάμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Η Τσεχία είναι πολύ καλή ομάδα, ξέρει τι ζητά μέσα στο γήπεδο, είναι πολλά χρόνια μαζί οι παίκτες της. Έχουν έναν πολύ καλό πλέι μέικερ, ένα καλό 5άρι, καλούς σουτέρ. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σπανούλης ενόψει του αγώνα με την Τσεχία.

Η 12άδα της Τσεχίας για το παιχνίδι με την Εθνική: Χρούμπαν, Σατοράνσκι, Σικόρα, Μπάλβιν, Πετέρκα, Μπόχατσικ, Σενάλ, Κόβαρ, Γέλινεκ, Μπομ, Κριζ, Κίζλινικ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Χωρίζουν» Γκαρσία-Πανσερραϊκός;

Αυξάνονται οι πιθανότητες έτσι ώστε ο Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει από τον Πανσερραϊκό, καθώς αναζητά μία νέα πρόκληση για...

Στην ίδια κατηγορία