Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Premier League κατά Νότιγχαμ: «Δεν είναι αποδεκτό να αμφισβητούνται οι διαιτητές»

Δημοφιλή

Η Premier League απάντησε στην ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ, που μετά την ήττα στον κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην Έβερτον εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης, Άντονι Τέιλορ, αλλά και στον χειριστή του VAR.

Η Λίγκα, λοιπόν, κατέστησε σαφές προς την Νότιγχαμ πως άπαντες στην Premier είναι απογοητευμένοι με τα σχόλια αυτά και πως κανείς δεν πρέπει να αμφισβητεί την ακεραιότητα των διαιτητών.

«Η Premier League είναι εξαιρετικά απογοητευμένοι με τα σχόλια της Νότιγχαμ Φόρεστ στα social media την Κυριακή (21/04), μετά το ματς με την Έβερτον. Σημειώνουμε πως η FA έχει επιβεβαιώσει πως θα διερευνήσει την ανακοίνωση του συλλόγου. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό το να αμφισβητείται ακατάλληλα η ακεραιότητα των διαιτητών και η φύση αυτών των σχολίων σημαίνει πως και η Premier League θα ανοίξει έρευνα επί του θέματος σε συνάρτηση με τους κανονισμούς της λίγκας», ανέφερε χαρακτηριστικά η Premier League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πρόωρη «λύση» της συνεργασίας του Ουάρντα με Πανσερραϊκό

Την πρόωρη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Αμρ Ουάρντα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανσερραϊκός στα social media...

Στην ίδια κατηγορία