Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πόρτερ: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, είμαι έτοιμος να βοηθήσω!»

Δημοφιλή

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ Mαteco παραχώρησε ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, αμέσως μετά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη και το αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο νέος παίκτης του Δικεφάλου τόνισε πως είναι πολύ ενθουσιασμένος που είναι στον ΠΑΟΚ Mαteco και πως είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει το σύνολο του Στάθη Νεραντζάκη, αφού πρώτα βρει χημεία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Επίσης, είπε πως ήθελε να έρθει στην Ελλάδα και ακόμα καλύτερα ως εν ενεργεία αθλητής και πως έχει μάθει κάποια πράγματα και θα συνεχίσει να μαθαίνει για τον ΠΑΟΚ.

Παρακάτω όσα δήλωσε:

«Το μπάσκετ είναι το άθλημα που αγαπώ και το μεγαλύτερο μου κίνητρο είναι να επιστρέψω στο παρκέ και να αγωνιστώ ξανά. Θέλω να βρούμε χημεία με την καινούργια μου ομάδα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και ο βασικός μας στόχος είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια».

«Ήταν μια από τις επιθυμίες μου να επισκεφτώ την Ελλάδα και αν μπορούσα να αγωνιστώ εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω αυτή την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ στην Ελλάδα».

Για το τι γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ:

«Μαθαίνω ακόμα πράγματα για την καινούργια μου ομάδα. Θέλω να ξέρετε ότι όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τους ατζέντηδες μου, για το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω στον ΠΑΟΚ, άκουσα μόνο καλά πράγματα και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ».

Για την κατάσταση που βρίσκεται:

«Είμαι πάντα έτοιμος να βοηθήσω. Περίμενα αυτή την ευκαιρία, συνέχισα να γυμνάζομαι και είμαι σίγουρα έτοιμος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Τάισον παίρνει… σκυτάλη από τον Νάρεϊ

Αλλα τρία παιχνίδια απομένουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σεζόν για τον ΠΑΟΚ κι ο Τάισον προβάλλει ως ο επικρατέστερος,...

Στην ίδια κατηγορία