Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Πονοκέφαλος με τις ημερομηνίες των Play Off

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα, το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική των Play Off  αναβλήθηκε, καθώς οι δύο ομάδες άσκησαν το δικαίωμα να ζητήσουν αναβολή λόγω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων τους στα προημιτελικά του Conference League.

Η ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αγωνιστική υπάρχει αφού θα μετακυληθούν οι αγωνιστικές προς τα πίσω και θα προστεθεί μία αγωνιστική την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 που δεν υπήρχαν παιχνίδια.

Το πρόβλημα όμως υπάρχει αν κάποιος από τους δύο (ή και οι δύο) περάσουν στα ημιτελικά. Εκεί ο πρώτος αγώνας για το Conference League είναι στις 2/5 και μία ημέρα νωρίτερα υπάρχει αγωνιστική στα play off και συγκεκριμένα η 9η όπου παίζουν Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Μοναδική λύση λοιπόν, θα είναι να πάει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πίσω και αντί για τις 18 να γίνει στις 25 και τα play offs να μην τελειώσουν στις 12/5, αλλά αργότερα.
Παράλληλα, μέσα σε όλα αυτά υπάρχει πρόβλημα με την OPAP Arena αφού ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29/5 και η ΟΥΕΦΑ έχει ζητήσει το γήπεδο δύο εβδομάδες πριν από τον αγώνα, γιαυτό και η ΑΕΚ είναι αρνητική σε ενδεχόμενο νέας αναβολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Και τώρα… Παναθηναϊκός

Με τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνορ να βρίσκεται σε τρελά «κέφια» αγγίζοντας το τριπλ-νταμπλ και την αύξηση των απολαβών του,...

Στην ίδια κατηγορία