Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πολυτιμότερος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκού ο Μπράντον Τόμας

Δημοφιλή

Λίγες ώρες πριν την σέντρα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την 2η αγωνιστική του UEFA Europa Conference League, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως πολυτιμότερος παίκτης στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο αναδείχθηκε ο Μπράντον Τόμας.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Μπράντον Τόμας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για την 7η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ παρά την πίεση που δέχθηκε στο πρώτο ημίχρονο από τον Παναθηναϊκό κατάφερε να προηγηθεί στο 19′, πριν ισοφαριστεί στο 32′ από τον Παλάσιος. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκε πολύ πιο συγκεντρωμένος, πήρε τα ηνία του αγώνα στο 58′, αλλά στη τελευταία φάση του αγώνα δέχθηκε γκολ και έχασε δύο δικούς του βαθμούς.

Εκ των κορυφαίων ο Μπράντον Τόμας . Ο Ισπανός φορ σκόραρε σε ακόμα ένα παιχνίδι και ήταν απολαυστικός. Πίεσε, έτρεξε, έδωσε αμέτρητες μονομαχίες, κέρδισε δεύτερες μπάλες, έκανε ένα πανέμορφο σουτ, το οποίο δυστυχώς κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και γενικά έκανε μία εμφάνιση γεμάτη πάθος, ένταση και φυσικά ουσία.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Μπράντον συγκέντρωσε το 24,88% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο.

Σε απόσταση αναπνοής από τον Μπράντον ήταν ο Τάισον, με ένα ακόμα γεμάτο παιχνίδι και το βάθρο συμπλήρωσε ο Α. Ζίβκοβιτς που ήταν ένας από τους δημιουργούς του πρώτου τέρματος και ο σκόρερ του δεύτερου».


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία