Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πολυτιμότερος όλων ο Αντρίγια

Δημοφιλή

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στη Χαρτς στο Tynecastle Park για τα Play Offs του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε το στόχο του στη Σκωτία κι έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Στην αρχή του πρώτου ημίχρονου ο Δικέφαλος βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά πολύ γρήγορα ισοφάρισε και με γκολ στο δεύτερο μέρος πήρε την νίκη στο Tynecastle Park.Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Ο Σέρβος κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε, πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 75ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου και γενικά έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, συμμετέχοντας στο δημιουργικό κομμάτι και δίνοντας πολλές μονομαχίες.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έλαβε το 66,39% των ψήφων και κατέκτησε το ατομικό βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Χάρης Τσιγγάρας που ήταν εξαιρετικός στη μεσαία γραμμή και το βάθρο συμπλήρωσε ο Ντόμινικ Κοτάρσκι με άλλη μια γεμάτη εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια του Δικεφάλου.


Τελευταία νέα

Αβέβαιο το μέλλον του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, θα είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στο πάγκο της Λίβερπουλ μετά το...

Στην ίδια κατηγορία