Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πολυτιμότερος με Παναθηναϊκό ο Ολιβέιρα

Δημοφιλή

Εύκολη ήταν η… επικράτηση του Νέλσον Ολιβέιρα στην καθιερωμένη ψηφοφορία του κόσμου για τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή, μετά το ματς του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό για την ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Πορτογάλος στράικερ συγκέντρωσε πάνω από 77% και κατέκτησε με ευκολία την ατομική διάκριση του MVP στο ματς της Λεωφόρου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Ο Νέσλον Ολιβέιρα αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Απόστολος Νικολαΐδης” για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23.

Τρίτο σερί παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, τρίτο σερί παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε και μαζί το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23. Οι γηπεδούχοι όντας με την πλάτη στον τοίχο πάλεψαν, τα έδωσαν όλα, αλλά ο Δικέφαλος του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν… αλύγιστος.

Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς, αλλά με ένα πέναλτι του Νέλσον Ολιβέιρα ισοφάρισε στο τελικό 1-1 και έφυγε θριαμβευτής από την Αθήνα.

Ο Πορτογάλος φορ ήταν εξαιρετικός σε ένα ακόμα παιχνίδι. Έδωσε αμέτρητες μονομαχίες, έφαγε πολύ ποδοσφαιρικό… ξύλο αλλά άντεξε, μοίρασε σωστά το παιχνίδι, έδωσε βοήθειες ακόμα και στην άμυνα και φυσικά είχε την ψυχραιμία από την άσπρη βούλα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Ολιβέιρα συγκέντρωσε το 77,47% των ψήφων και κατέκτησε το ατομικό βραβείο.

Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιάννης Κωνσταντέλιας και Ζοάν Σάστρε που ήταν κομβικοί για τον Δικέφαλο».


Τελευταία νέα

Υπέροχες στιγμές στο τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης» (pics-video)

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το elite τουρνουά «Παναγιώτης Κατσούρης», η οποία έκανε μια αποτίμηση ενός...

Στην ίδια κατηγορία