Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πολυτιμότερος κόντρα στον Παναιτωλικό ο Σαμάτα

Δημοφιλή

Την παρουσία του Αλί Σαμάτα ξεχώρισε ο κόσμος του ΠΑΟΚ στη νίκη-ανατροπή επί του Παναιτωλικού, με επιστέγασμα της παρουσίας του με το εξαιρετικό του γκολ με το τακουνάκι, ολοκληρώνοντας μια τρομερή ομαδική προσπάθεια, για την ισοφάριση των γηπεδούχων. Μέσα από την ψήφο τους, οι φίλοι του Δικεφάλου τον ανέδειξαν MVP, με τον Τανζανό φορ να συγκεντρώνει ποσοστό που ξεπερνά το 57%.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Άλι Σαμάτα αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό σύμφωνα με τη δική σας ψήφο.

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τούμπας, προηγήθηκε με τον Τορεχόν στο 19′ αλλά ο Δικέφαλος είχε απαντήσεις, ανέτρεψε το σκορ και πέτυχε μία σημαντική νίκη με 2-1.

Κομβικός για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν ο Άλι Σαμάτα . Ο Τανζανός επιθετικός του Δικεφάλου, βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο 26′ με ένα εντυπωσιακό τακουνάκι, το οποίο αναδείχθηκε και Best Goal της 11ης αγωνιστικής από την Stoiximan Super League. Στο 29′ ο Σαμάτα σκόραρε ξανά αλλά για χιλιοστά, το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Γενικότερα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ έτρεξε, πάλεψε, πίεσε, απείλησε την αντίπαλη άμυνα και είχε συνολικά εξαιρετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Σαμάτα αναδείχθηκε από τους φίλους του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης με ποσοστό 57,47%.Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος, ενώ την τριάδα έκλεισε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας , έχοντας άλλη μια γεμάτη εμφάνιση».


Τελευταία νέα

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 85χρονος που πυροβόλησε αδέσποτο

Αδέσποτο σκύλο τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο 85χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή του Δήμου Δέλτα για παραβίαση της νομοθεσίας...

Στην ίδια κατηγορία