Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Πολύς κόσμος θα τρέξει για διαρκείας, αν…

Δημοφιλή

Λίγο ακόμη επιμονή και υπομονή. Λίγη ακόμη προσπάθεια από τα παλικάρια του Λουτσέσκου για να έρθει η οριστική επιβεβαίωση και η αποθέωση. Έχουν κάνει τα πιο πολλά βήματα, μένουν όμως 1-2 ακόμη.

Ποιος ήταν ο στόχος μέσα στο καλοκαίρι; Να μπει η ομάδα στους ομίλους κάτι που ήταν δύσκολο αφού χρειάζονταν τρεις προκρίσεις και έπρεπε να γίνουν ταυτόχρονες αλλαγές στο ρόστερ και μαζί με όλα αυτά να ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα όπου και το πρόγραμμα είναι βατό στο ξεκίνημα και το σερί αρκετά εφικτό. Όλα αυτά τελειώνουν στις 3/9 με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ βέβαια και οι μεταγραφές συνεχίζονται μέχρι τα μέσα του μήνα, αν και η ευρωπαϊκή λίστα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει νωρίτερα.

Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ καταφέρνει να αλλάζει με σχετική επιτυχία την ομάδα, αφού υπάρχουν ποιοτικές προσθήκες έστω και με μικρές καθυστερήσεις. Από εκεί και πέρα, ο πιο μεγάλος και κομβικός στόχος της Ευρώπης έχει φθάσει ένα βήμα πριν την επίτευξη, στόχος που «φτιάχνει» τη χρονιά από όλες τις πλευρές. Στο κλίμα της, αλλά και στην ποιότητα της ομάδας που μετά την πρόκριση θα επιχειρήσει να αλλάξει επίπεδο. Τι μένει; Να κάνει το σερί στο πρωτάθλημα και να πάμε στη διακοπή του Σεπτεμβρίου με τον ΠΑΟΚ στην καλύτερή του φάση εδώ και χρόνια.

Τι θα σημαίνει αυτό πρακτικά; Για ποιο λόγο παίζουν οι ομάδες και οι παίκτες ποδόσφαιρο; Για να δίνουν χαρά στον κόσμο και για να γεμίζουν το γήπεδο. Ε…  Αν το καλοκαίρι αυτό τελειώσει πολύ καλά όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα, γιατί ο ΠΑΟΚ να μην επιστρέψει στις εποχές των 15-16-17 χιλιάδων διαρκείας; Αρκεί και η ΠΑΕ να δώσει μία παράταση 3-4-5 ημερών.

Πραγματικά πιστεύουμε ότι ακόμη και οι γκρινιάρηδες, οι απαιτητικοί, οι δύσκολοι, ακόμη και οι «περίεργοι» με τον προπονητή, ακόμη και εκείνοι που δυσκολεύονται οικονομικά, πολύς κόσμος θα τρέξει για το διαρκείας όπως συμβαίνει και τις τελευταίες ημέρες. Πώς και πώς περιμένουμε την Τούμπα να έχει μόνιμα 20 χιλιάδες και πλέον κόσμο, σε μία νέα φάση αναγέννησης.

Αρκεί να κλείσει καλά το καλοκαίρι και να πάνε όλα όπως τα περιμένουμε αυτές τις ημέρες που έρχονται.


Τελευταία νέα

Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν κι η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ μπήκε (για την τιμή των όπλων) στα πλέι οφς, όμως η προσοχή της διοίκησης είναι στραμμένη στο...

Στην ίδια κατηγορία