Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Πολύ μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Για την 12η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχτηκε στο PAOK Sports Arena, τις Εσπερίδες Καλλιθέας, τις οποίες και κατάφερε να επικρατήσει με 76-69, παίρνοντας μια τεράστια νίκη ουσίας και κυρίως ψυχολογίας. Μάλιστα, ο Δικέφαλος πήρε και την διαφορά από το πρώτο παιχνίδι, αφού είχε ηττηθεί στην Αθήνα με 69-66.

Με αρκετά καλό ρυθμό ξεκίνησε το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να παίζει ένα αρκετά ώριμο μπάσκετ, με αποτέλεσμα καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει και τον Δικέφαλο να έχει ελαφρύ προβάδισμα με 22-19. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το σκηνικό ήταν ίδιο, με τις δύο ομάδες να βρίσκουν σχετικά εύκολα τους διαδρόμους για τα αντίπαλα καλάθια, ωστόσο το +3 του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, έγινε +3 για τις Εσπερίδες Καλλιθέας, με το σκορ του πρώτου μέρους να είναι 36-39.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι «ασπρόμαυρες» έπαιξαν αρκετά καλά, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, ωστόσο οι Εσπερίδες ήταν ιδιαίτερα εύστοχες πίσω από την γραμμή των τριών πόντων, με αποτέλεσμα να πάρουν προβάδισμα επτά πόντων στο φινάλε της περιόδου με 51-58.

Στο τέταρτο και καθοριστικό δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μπήκε… φουριόζος και ξεκίνησε με σερί 9-0, παίρνοντας προβάδισμα στο πρώτα 90 δευτερόλεπτα με 60-58. Οι γηπεδούχες συνέχισαν να είναι καλές στο παιχνίδι και έφτασε στο +8 (60-52) τρία λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, με Τζόουνς και Ουόκερ να… κουβαλούν τον Δικέφαλο επιθετικά. Με επίθεση coast to coast της Τζόουνς, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έφτασε την διαφορά σε διψήφια επίπεδα (76-65) 1:38 πριν το τέλος και κατάφερε να φτάσει σε μια πολύ μεγάλη νίκη με 76-69. Με αυτή τη νίκη οι «ασπρόμαυρες» ανέβηκαν στο 4-7 και στους 15 βαθμούς.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Άγγελου Αγγελίδη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 28 Ιανουαρίου, όπου θα αντιμετωπίσει στην Λευκάδα την τοπική Νίκη στις 14:00.

ΠΑΟΚ – Εσπερίδες Καλλιθέας: 76-69

Τα δεκάλεπτα: 22-19, 36-39, 51-58, 76-69

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Με ανατροπή η Ιταλία επικράτησε της Αλβανίας

H Ιταλία αγχώθηκε, αλλά τελικά επικράτησε της Αλβανίας με 2-1. Για την Αλβανία δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει...

Στην ίδια κατηγορία