Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πόλεϊ: «Είμαστε έτοιμοι να ισοφαρίσουμε»

Δημοφιλή

Την Τετάρτη (11/1) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Παλατάκι της Ρίτας, για τα Play In του Champions League.

Ο Τάιλερ Πόλεϊ μίλησε για την αυριανή (11/1) αναμέτρηση του Δικεφάλου με την λιθουανική ομάδα.

Ο Αμερικάνος φόργουορντ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσαρμογή του στην ομάδα αλλά και στην καλή ψυχολογία που επικρατεί στους «ασπρόμαυρους».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Μας «πλήγωσε» η απώλεια των ριμπάουντ στο πρώτο ματς, είναι κάτι στο οποίο πρέπει να επικεντρώσουμε για το αυριανό παιχνίδι. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά και επιθετικά για να κατακτήσουμε το θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε αύριο, μάθαμε πολλά από τα λάθη που κάναμε στον αγώνα στη Λιθουανία. Είμαστε έτοιμοι να ισοφαρίσουμε αύριο τη σειρά και να επιστρέψουμε στο Βίλνιους για τρίτο αγώνα» είπε ο Αμερικανός και συνέχισε…

«Έχουμε καλή ψυχολογία, παίξαμε καλά την Κυριακή ως ομάδα, οι φίλαθλοι μας βοήθησαν αρκετά στο να πετύχουμε την άνετη νίκη. Αύριο περιμένουμε τον κόσμο ξανά δίπλα μας, να μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κερδίσουμε».

Όσο για τη δική του προσαρμογή; «Νιώθω καλά, προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ, είτε αυτό έχει να κάνει με την άμυνα, την επίθεση, το ριμπάουντ. Κάνω ό,τι μπορώ να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει».

 

 


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία