Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Πόλεϊ: «Αν θέλουμε να προχωρήσουμε στο Κύπελλο, πρέπει να έχουμε δίψα»

Δημοφιλή

Ένα ακόμη καλό παιχνίδι, το δεύτερο σερί, έκανε ο Τάιλερ Πόλεϊ, ο οποίος έκανε αξιοσημείωτη προσπάθεια χθες (11/2) και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να έρθει η νίκη του ΠΑΟΚ mateco επί του Κολοσσού με 89-82. Δηλώσεις μετά το τέλος του ματς έκανε ο Αμερικανός φόργουορντ, που σημείωσε 15 πόντους, έχοντας 4/6 τρίποντα και 3/4 εύστοχες βολές.

Μεταξύ άλλων, ο Πόλεϊ τόνισε ο κόσμος πρέπει να έχει προσδοκίες από τον Δικέφαλο για τη συνέχεια της σεζόν, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα θα είναι ακόμη πιο παθιασμένη, ώστε να έρθουν περισσότερες νίκες για τους Θεσσαλονικείς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την εικόνα της ομάδας στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολύ πάθος και ενέργεια και ευστοχήσαμε σε πολλά σουτ. Παίξαμε καλή άμυνα. Στο δεύτερο μέρος ήταν σαν να ξεμείναμε από βενζίνη. Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να κάνουμε στο Κύπελλο, ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι έχει ανεβασμένη εικόνα στα δύο τελευταία ματς:

«Έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση. Νιώθω πολύ καλά εδώ. Τον Γενάρη δεν τα πήγα τόσο καλά. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν πολύ και θέλω να τους ευχαριστήσω, που με εμπιστεύονται. Αυτοί με βοήθησαν για να έχω αυτά τα αποτελέσματα και να είμαι εύστοχος στα τρίποντα».

Για το αν θεώρησαν ότι τελείωσε το ματς στο +26:

«Δεν θεωρήσαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Νομίζω ότι ξεμείναμε από δυνάμεις, δώσαμε αρκετά ριμπάουντ στους αντιπάλους, ειδικά εγώ. Αυτά οδήγησαν ώστε να γίνει πιο κλειστό το παιχνίδι με τον Κολοσσό».

Για το ποιο πρόσωπο θα εμφανίσει ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια της σεζόν:

«Θα δείτε μια ομάδα που είναι πεινασμένη και έχει πάθος. Από εδώ και πέρα θα είμαστε πιο παθιασμένοι και θα κυνηγάμε κάθε αποτέλεσμα, θα παίζουμε σαν ομάδα. Πρέπει να έχει προσδοκίες από εμάς ο κόσμος. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε στο κύπελλο, πρέπει να έχουμε αυτή τη δίψα και στα υπόλοιπα ματς.

Για το αν θα δείξουν πάθος και ενόψει του Κυπέλλου:

«Σίγουρα. Αν θέλουμε να προκριθούμε στο Κύπελλο, πρέπει να παίξουμε με αυτό τον τρόπο. Αν δεν παίξουμε με πάθος, θα χάσουμε».

Για το αν είναι προετοιμασμένοι για το Κύπελλο:

«Θα είμαστε προετοιμασμένοι, έχουμε παίξει δύο φορές με το Περιστέρι και χάσαμε. Ήταν κλειστά παιχνίδια. Θα κάνουμε κάποιες προσαρμογές και θα προετοιμαστούμε για ένα δύσκολο παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχασε στα ριμπάουντ σε δεύτερο σερί ματς:

«Έπρεπε να παίξουμε καλύτερα όσον αφορά τα ριμπάουντ. Ενώ συνέβαλε στους πόντους, δεν ήμουν αυτός που έπρεπε απέναντι στον Κόφι. Έδωσα δύο ριμπάουντ στον Κόφι και με πλήγωσε αυτό, γι’ αυτό έριξα την επίδοσή μου. Έπρεπε να είμαι πιο συγκεντρωμένος στο δεύτερο ημίχρονο. Το ζήτημα με τα ριμπάουντ πρέπει να βελτιωθεί στα επόμενα παιχνίδια στο Κύπελλο. Θα είμαστε καλύτεροι κι εγώ θα είμαι βελτιωθώ».


Τελευταία νέα

Εκπαιδευτική δράση για το Ποδόσφαιρο Σάλας από τον ΠΑΟΚ!

Σε δημοτικό σχολείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε αντιπροσωπεία της πρωταθλήτριας ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ, όπου και μίλησε για το...

Στην ίδια κατηγορία