Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ποιός θα πάρει αυτό το βραβείο; (video)

Δημοφιλή

Οι Μπράντον Τόμας, Κάλεντ Νάρεϊ και Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είναι οι υποψήφιοι για τον μήνα Φεβρουάριο, για το καλύτερο γκολ του περασμένου μήνα.

Αναλυτικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Τρία υπέροχα τέρματα, τρεις διαφορετικοί σκόρερ, μία μάχη για το Regency Casino Best Goal Φεβρουαρίου! Εσείς θα κρίνετε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Μπράντον Τόμας. Στο παιχνίδι της Τρίπολης κόντρα στον Αστέρα ο Ισπανός φορ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή μετά από εξαιρετική σέντρα του Ράφα Σοάρες και με έξυπνο τελείωμα στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Τα επόμενα δύο γκολ έρχονται από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα. Αρχικά ο Κάλεντ Νάρεϊ άνοιξε το σκορ. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έκανε μία μαγική κίνηση, όντας πεσμένος στο έδαφος, έδωσε την ασίστ στον Γερμανό κι αυτός εκτέλεσε με τη μία, χωρίς να αφήσει περιθώρια στον Αθανασιάδη.

Και κλείνουμε με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ κέρδισε τους πάντες στον αέρα μετά από σέντρα του Νάρεϊ και με δυνατή κεφαλιά κλείδωσε τη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την Ένωση».


Τελευταία νέα

Μετρά επιστροφή ενόψει ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το στραβοπάτημα με την Λαμία και επικεντρώνεται στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκεί όπου...

Στην ίδια κατηγορία