Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Ποια είναι η πιο μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ;

Δημοφιλή

Η σεζόν 2020-21 περνάει στην ιστορία και ο ΠΑΟΚ ζητά από τον κόσμο του να επιλέξει τη μεγαλύτερη νίκη της ομάδας, την ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες.

Χρονικά, η πρώτες υποψηφιότητες αφορούν τις δύο μεγάλες προκρίσεις στα προκριματικά του Champions League. Ο ΠΑΟΚ υπέταξε στην Τούμπα κατά σειρά τις Μπεσίκτας και Μπενφίκα, επικρατώντας με 3-1 και 2-1 αντίστοιχα. Ο Δικέφαλος έφτασε μια ανάσα από το όνειρο των ομίλων, ωστόσο το έχασε στο «νήμα» στα διπλά παιχνίδια με την Κράσνονταρ.

Η συνέχεια είναι και πάλι… ευρωπαϊκή, αυτή τη φορά για τους ομίλους του Europa League. Ο Δικέφαλος είδε την Αϊντχόφεν να προηγείται στην Τούμπα με 0-1 στο ημίχρονο, ωστόσο ήταν μαγικός στην επανάληψη, φιλοδωρώντας με τεσσάρα τους Ολλανδούς!

Τέλος, το ματς τίτλου. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει το τέταρτο του Κύπελλο την τελευταία πενταετία και το όγδοο κατά σειρά, επικρατώντας με 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Στο 90′ ο Μάικλ Κρμέντσικ σκόραρε, «τέζαρε» τον Ολυμπιακό και έδωσε την κούπα στους «ασπρόμαυρους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ένας μέσα κι ένας έξω για Λαμία

Η Λαμία θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό και στρέφει την προσοχή της στον αγώνα...

Στην ίδια κατηγορία