Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Πογιέτ: «Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί εδώ και 8 μήνες!»

Δημοφιλή

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αποκάλυψε στις σημερινές του δηλώσεις πως ο άμεσος συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, αποχώρησε από την Εθνική γιατί είναι απλήρωτος οκτώ μήνες!

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογιέτ, που μιλώντας για τα ερχόμενα ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία και τη Νέα Ζηλανδία (φιλικό) αναφέρθηκε και στον συνεργάτη του, Μαουρύσιο Ταρίκο, ο οποίος αποχώρησε από την Εθνική καθώς είχε να πληρωθεί οκτώ μήνες από την ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ:

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Για τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες»

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς.

Για τον βοηθό του: «Ενημερώνω πως ο Μαουρίσιο Ταρίκο δεν είναι εδώ γιατί είναι απλήρωτος για οκτώ μήνες, επομένως δεν είναι εδώ»


Τελευταία νέα

Το σκορ που… αρέσει στον ΠΑΟΚ με ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο στάδιο της Τούμπας την Κυριακή 12 Μαΐου, με τον Δικέφαλο να θέλει τη...

Στην ίδια κατηγορία