Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ποδόσφαιρο Σάλας: Στόχος και του χρόνου ο πρωταθλητισμός

Δημοφιλή

Η ομάδα ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ προβιβάστηκε στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο τώρα είναι που ανοίγει η όρεξη για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του τιμ μάνατζερ του Δικεφάλο, Πέτρου Βασιλακίδη: «Σε όλα τα αθλήματα ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι παρών. Η ομάδα Ποδοσφαίρου Σάλας φτιάχτηκε μόνο από ΠΑΟΚτσάκια, τα οποία παίζουν μόνο για τον Δικέφαλο στο στήθος, οπότε η άνοδος και το πρωτάθλημα ήταν δεδομένα. Τώρα πάμε για τα μεγαλύτερα και τα καλύτερα. Αφιερώνουμε αυτή την άνοδο και το πρωτάθλημα σε όλους τους ΠΑΟΚτσήδες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες για τον ΠΑΟΚ, σε εκείνους που μας στήριξαν αλλά και σε εκείνους που δεν μας στήριξαν, και στα παιδιά τα οποία έφυγαν από τη ζωή για τον ΠΑΟΚ. Το επόμενο διάστημα ξεκινάμε την σκληρή δουλειά για την Super League, έχοντας ως στόχο τον πρωταθλητισμό, γιατί ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι παντού πρωταθλητής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Πάμε όλοι Παλατάκι!»

Ο ΠΑΟΚ δίνει το δεύτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος και ο «ασπρόμαυρος» ΑΣ έστειλε...

Στην ίδια κατηγορία