Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ποδόσφαιρο γυναικών: Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος

Δημοφιλή

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άγγελο Παπαδόπουλο, γνωστοποίησε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου, με τον Έλληνα τεχνικό να αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή στον ΠΑΟΚ Β.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Σ. ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Άγγελο Παπαδόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει χρέη βοηθού προπονητή στον ΠΑΟΚ Β’, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Ο Άγγελος Παπαδόπουλος θα αναλάβει επίσης την Κ16 του Ποδοσφαίρου γυναικών. Είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης, ενώ είναι και κάτοχος διπλώματος UEFA B.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Άγγελος Παπαδόπουλος, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα είμαι στην Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο της πρώτης ομάδας, κ. Κωνσταντίνο Βαρδαλή, και τον έφορο των ακαδημιών και του ΠΑΟΚ Β’, κ. Αντώνη Κιουρεξίδη, για την εμπιστοσύνη τους. Εύχομαι υγεία σε όλη την χρονιά, δίχως τραυματισμούς!».


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία