Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πλήρωσε το… μπλακ άουτ της 4ης περιόδου

Δημοφιλή

Στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ανταγωνιστικός για τρεις περιόδους, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο υπέστη… μπλακ άουτ και ηττήθηκε με 102-89.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε «φουριόζος» στο παιχνίδι και βρήκε αρκετές λύσεις επιθετικά, με τους Λοβ, Γκρίφιν να σκοράρουν, ενώ οι Κάρτερ και Μαργαρίτης ήταν εύστοχοι από τα 6.75. Στη συνέχεια, ο Δικέφαλος έπαιξε καλή άμυνα προσπαθώντας να κρατήσει την ΑΕΚ σε χαμηλά επίπεδα, ενώ ο Τέρνερ πέτυχε κάποιους σημαντικούς πόντους. Παρόλα αυτά, η ομάδα του κόουτς Λυκογιάννη «πονούσε» στο αμυντικό ριμπάουντ, χάνοντας κατά κράτος τις περισσότερες μονομαχίες. Το δεκάλεπτο έληξε με τρίποντο του Μπιτς για το 19-25.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο νωθρά και έχασε αρκετά σουτ, παρά το γρήγορο τρίποντο του Μπιτς. Μάλιστα, ο Δικέφαλος είχε 3/8 βολές ως τα μέσα του δεκαλέπτου, ένα αρκετά άσχημο στατιστικό, από το οποίο έχασε αρκετούς πόντους. Ο Τέρνερ «κράτησε» τους ασπρόμαυρους επιθετικά, σε μια περίοδο που τα περισσότερα «όπλα» είχαν… σιγήσει, ωστόσο η ΑΕΚ τρία λεπτά πριν το φινάλε του δεύτερου δεκαλέπτου, πέρασε μπροστά με 37-36 χάρη σε προσπάθεια του Χρυσικόπουλου. Στο τελευταίο δίλεπτο ο ΠΑΟΚ έχασε αρκετές επιθέσεις κάνοντας λάθος επιλογές, δίνοντας την ευκαιρία στην ΑΕΚ να περάσει μπροστά δημιουργώντας μια υπολογίσιμη διαφορά. Μάλιστα, με τον Μέικον κατάφερε να δημιουργήσει διαφορά επτά πόντων, ένα λεπτό πριν το φινάλε. Έτσι, η δεύτερη περίοδος έληξε με το 52-46 υπέρ της Ένωσης, με τον Γκρίφιν να «μαζεύει» τη διαφορά στην εκπνοή του χρόνου.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μειώσει κι άλλο το σκορ, έχοντας βελτιώσει την άμυνά του. Παρόλα αυτά, η ΑΕΚ είχε σε καλό βράδυ τον Μέικον, ο οποίος έβρισκε λύσεις στην επίθεση και με πολύ καλά ποσοστά. Ο ψυχωμένος ΠΑΟΚ δεν άφηνε την Ένωση να δημιουργήσει μεγάλη διαφορά και με δύο τρίποντα των Τέρνερ και Καμπερίδη μείωσε ακόμη περισσότερο τη διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο. Μάλιστα, επτά δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Τέρνερ με ένα τρομερό τρίποντο έβαλε τον Δικέφαλο μπροστά με 71-72. Ωστόσο ο Γκίκας έκανε το 73-72 στο φινάλε, σκορ με το οποίο έληξε η τρίτη περίοδος.

Η τέταρτη περίοδος έδειχνε ότι θα πάμε σε ντέρμπι μέχρι το 79-79. Από εκεί και μετά, ο Μέικον, μπήκε στη «ζώνη του λυκόφωτος». Ο Αμερικανός πέτυχε τρία σερί τρίποντα, έφτασε τους 27 πόντους με 7/8 έξω από τα 6,75, έστειλε τη διαφορά στο +14 (93-79) και ουσιαστικά, τελείωσε εκεί την υπόθεση νίκη. Αυτό που έμενε ήταν το τελικό σκορ, που πήγε στο 102-89

Tα δεκάλεπτα: 19-25, 52-46, 73-72, 102-89.

H σειρά των αγώνων μεταφέρεται την Πέμπτη στο Παλατάκι (ο αγώνας θ’ αρχίσει στις 20.00).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία