Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πλήγμα στην ΑΕΚ με Μοχαμάντι

Δημοφιλή

Μία ακόμα απουσία έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, καθώς εκτός «μάχης» έμεινε και ο Μιλάντ Μοχαμάντι με θλάση.

Ο Ιρανός αμυντικός έμεινε εκτός από τον αγώνα της Πέμπτης (20/10) με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς αντιμετώπισε ενοχλήσεις. Έπειτα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε, φάνηκε πως έχει υποστεί θλάση στον δεξιό προσαγωγό.

Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση τον χάνει για τα επόμενα παιχνίδια με πρώτο αυτό της Δευτέρας (24/10) στη Βοιωτία με τον Λεβαδειακό.

Επειτα, ανάλογα με το μέγεθος της ζημιάς, αλλά και την ανταπόκριση του οργανισμού του, θα φανεί κατά πόσον θα μπορέσει να προλάβει κάποιο από τα ματς που απομένουν ως το φινάλε του πρώτου γύρου.

Πέραν του Μοχαμάντι, νοκ άουτ από το ματς της 9ης αγωνιστικής είναι οι Τσούμπερ, Αμραμπατ και Φαν Βέερτ που γυμνάστηκαν ατομικά. Από τους τρεις, εκείνος που φαίνεται να έχει πιθανότητες να προλάβει κάποιο από τα ματς που απομένουν (ίσως εκείνα με ΟΦΗ και Ολυμπιακό) είναι ο Ελβετός, ενώ για τους υπόλοιπους το πιθανότερο σενάριο είναι να παίξουν ξανά μετά τη διακοπή για τα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία